Facebook страница

Pages

ОБЈАВЕ

Саопштења -ССП- РЦ Бор

ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ је дана 11.09.2017.год. преузео од председника Регионалног Центра Бор СИНДИКАТА СРПСКЕ ПОЛИЦИЈЕ два саопштења од општег интереса за запослене, те иста преносимо у целости како су нам достављена:

Саопштење -1-

Глави одбор ССП СГ Неготин, заказао је састанак са председником Одбора за људска права-Крис у Неготину, г-дином Душаном Првуловићем. Састанак има за циљ унапређење, спровођење и поштовања одредби Закона о спречавању насиља у породици (у даљем тексту ЗоСНУП), као и других закона који се правно дотичу одредби ЗоСНУП, и који су обухваћени наведим законом (КЗ, ЗоЈРМ, Породични законик), а првенствено одредби које се односе на помоћ жртви, и осталим члановима породице, у предузимању правне заштите жртве и других лица у отклањању непосредне опасности од могућег учиниоца, као и помоћ жртви у даљем процесу, и планирању активности у заштити и спречавању даљег насиља.
Састанак је заказан у канцеларији Одбора за људска права у Неготину дана 12.09.2017.године, са планираним почетком у 09,00 часова, а истом ће као предствници ССП присуствовати надлежни полицијски службеници за поступање по ЗоСНУП, Мирослаав Стојимировић пред.РЦ Бор и СГ Неготин и Станисављевић Данијел члан ГО РЦ Бор.

Саопштење -2-

Svi zainteresovani pripadnici IJP PU Bor, koji smatraju da trebaju biti obeštećeni, od strane poslodavca, za vreme koje je provedeno u putu prilikom angažovanja, kao i za vreme samog angažovanja koje nije bilo obračunato, neka mi se jave zbog ažuriranja spiskova zainteresovanih, i preduzimanja, eventualno radno-pravnih sporova u vezi naplate istih!
Hvala!
Svi zainsteresovani mogu mi se javiti u INBOX (fb grupa) ili na E-mail rcbor@ssp.org.rs

Samo je jedan SSP

11.09.2017.год.
у  Н е г о т и н у               |>>>-ПСП инфо-<<<|

                           facebook page


No comments:

Post a Comment